AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" gledaćete:

- Štampu danas prelistavamo sa Žarkom Rakićem, glavnim i odgovornim urednikom dnevnog lista "Politika", Borkom Kašanskim, urednikom "Srpskog telegrafa" i Milanom Mišićem, novinarom.

- Šta kažu istorijske činjenice kada je reč o broju žrtava ovog ustaškog logora i zašto hrvati uporno pokušavaju da revidiraju svoju istoriju, tema je o kojoj razgovaram sa Savom Štrpcem, predsednikom Dokumentaciono informacionog centra „Veritas“ i Igorom Grinzbergom, predsednikom Saveza jevrejskih opština.

- Pre tačno 100 godina srpska zastava podignuta je iznad Bele kuće u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i svim zgradama javnih institucija u glavnom gradu Amerike - Vašingtonu. Kako su se od tada kretali odnosi Srbije i Amerike, zašto su ti odnosi 90-ih doživeli zahlađenje i mogu li se i kako u budućnosti popraviti, tema je o kojoj razgovaram sa Ljiljom Smajlović, novinarkom i Predragom Markovićem, istoričarom.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

-Napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vladu Srbije odvijaju se po istim mehanizmima i obrascima po kojima su se odigravali napadi na bivšeg premijera Zorana Đinđića i njegovu vladu, a iza napada na te dve reformske vlade stoje isti društveno politički akter, pokazalo je poslednje istraživanje medijske mreže "Antidot". Ko stoji iza ovih napada i zašto, tema je o kojoj razgovaram sa: Nebojšom Krstićem, marketinškim stručnjakom, Milanom Lađevićem, glavnim urednikom "Srpskog telegrafa", Dejanom Vukom Stankovićem, analitičarom i Markom Matićem, urednikom medijske mreže Antidot.

- Gost rubrike Pod reflektorima biće glumac Nemanja Janičić sa kojim ćemo razgovarati o predstavama koje će narednih dana biti izvedene u okviru manifestacije "Leto na Gardošu".

- U rubrici Hit jutra ugostićemo Didi J, koja će nam otkriti zašto je prihvatila učešće u jednom američkom rijaliti programu.

- Mađioničari Piksi i Zeka prikazaće nam jedan od njihovih sjajnih trikova.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'