AKTUELNO

Ratna akcija „Marinac 2“ večeras u 22.45h na Pink 2

Nakon hvaljenog filma „Marinac“, oskarovca Sema Mendeza, koji je snimljen 2005. godine kao adaptacija memoara iz Zalivskog rata 1991, reditelj Don Majkl Pol uradio je 2014. nastavak priče „Marinac 2“ (Jarhead 2: Field Of Fire), koja je večeras u 22.45 časova na Pink 2. Osim bojnog polja i vojnika, u ovoj ratnoj akciji, koja se bazira na fikciji, ništa se ne nadovezuje na prvu priču. Ovoga puta radnja se odvija u ratom zahvaćenom Avganistanu (snimano je u Bugarskoj), a u glavnim ulogama su Kol Hauzer, Džoš Keli, Danijela Savr, Bukim Vudbajn, Esai Morales, Stiven Leng i drugi.

Foto: Promo

Glavni junak je desetar Kris Merimet, pokorni vojnik prekriven ožiljcima iz bitaka, ali razočaran ratom. Njegova nova misija je da sa svojom jedinicom opskrbi potrebnim zalihama druge vojnike na udaljenom stražarskom mestu, na rubu teritorije pod kontrolom talibana.

Foto: Promo

Tokom vožnje kroz neprijateljsku teritoriju njegov konvoj zaustavlja jedan marinac koji im prenosi zadatak od međunarodne važnosti. Uz sve probleme koje imaju, oni sada moraju i da pomognu jednoj Avganistanki, poznatoj po žustrom otporu prema talibanima, da pobegne iz svoje zemlje.

Foto: Promo

Bez tenkova ili vazdušne podrške, Krisu i njegovom timu trebaće mnogo hrabrosti i umeća da se probiju kroz ratom razorenu zemlju i dovedu ženu na sigurno.

Ne propustite ratnu akciju “Marinac 2“ večeras u 22.45 časova na Pink 2. Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE. Autor: J. P.

#Film

#Marinac 2 (Jarhead 2: Field Of Fire) | 2014.

#Pink 2

#Televizija Pink

'