AKTUELNO

Nastavlja se liderska pozicija TV Pink, kada je merenje gledanosti u pitanju. I u sredu TV Pink bila je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Iako je ubedljivo najgledaniji u svim grupama, Pink je ostvario posebnu prednost u kategoriji gledalaca ženske populacije, publike starosti 18-49 godina kao i urbane populacije. Pored toga, na zvaničnoj top listi, od 10 najgledanijih emisija u danu, na istoj su čak pet Pinkovih.

Ubedljivo najgledanija zabavna emisija svih TV emitera je „Paparazzo lov“ koji je ispratilo gotovo 1.100.000 gledalaca.

Foto: Printscreen Youtube

Među najgledanijim emisijama u danu našao se format „DNK“ , dok ni u danu iza nas niste propustili serijski program, pa su tako serije „Ćerke“, „Elif“ i „Istanbulska nevesta“ među najgledanjim emisijama u danu.

Foto: Promo

„Nacionalni dnevnik“ zvanično je najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok se u samom vrhu gledanosti našao i „Popodnevni dnevnik TV Pink“, kao i najgledanija jutarnja informativna emisija „ Novo jutro“.

Foto: TvPink Printscreen

Među najgledanijim emisijama u danu našla se i specijlna emisija „Zadruga-narod pita“ sa neverovatnim udelom u gledanosti od čak 30%, dok su u samom vrhu gledanosti i sva direktna uključenja u najpoznatiji rijaliti na Balkanu koji je ispratila verna Pinkova publika.

Foto: Pink.rs

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'