AKTUELNO

NOVU HIT TURSKU SERIJU ĆETE JEDNOSTAVNO OBOŽAVATI!

Nakon mnogih uspešnih turskih telenovela koje su osvojile publiku, na Televiziju Pink 21. juna od 16 časova stiže nova hit serija koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

U pitanju je jedna od najgledanijih turskih serija "Rat ruža", čiji scenario potpisuju Melis Dživlek i Sirma Janik, dok je za režiju zadužen čuveni Emre Kabakušak.

Radnja prati Gulru Čelik, mladu i lepu, ali siromašnu devojku, čiji otac radi kao baštovan u vili bogate porodice Sipahi.

Foto: Promo

Gulru zajedno sa sestrom i ocem živi na njihovom imanju, a životni uzor joj je ćerka njenih gazda, Gulfem Sipahi, koja je uspešna modna dizajnerka. Vođena željom da jednog dana sarađuje sa Gulfem, Gulru upisuje fakultet. Gulfem se vraća u Istanbul nakon smrti oca, a njegova poslednja želja bila je da ostane da živi sa mlađim bratom Džihanom u turskoj prestonici, što joj se nimalo ne dopada. Jedina koja je srećna zbog toga što će Gulfem biti u Istanbulu jeste upravo Gulru, ali uskoro doživljava raočarenje. Bez ikakvog objašnjenja, Gulfem otpušta Gulruinu sestru i oca i daje im pet dana da nađu novi dom, a kao da sve to nije dovoljno, nepravedno optužuje Gulru da joj je ukrala skupocenu ogrlicu.

Foto: Promo

Duboko razočarana i povređena, Gulru se zaklinje na osvetu svom idolu - odlučuje da preotme Gulfem sve što ima. Deo njenog paklenog plana je da zavede plastičnog hirurga, Omera Hekimoglua, koji je Gulfemina prava i jedina ljubav. Iako je želela da ga iskoristi samo kao oružje u osveti, Gulru se zaljubljuje u harizmatičnog Omera i tu situacija počinje da se komplikuje.

Foto: Promo

Uloge su dodeljene sjajnim turskim glumcima - Gulru tumači Damla Sonmez, Gulfem je otelotvorila Džanan Erguder, ulogu Omera dobio je Bariš Kilič, dok Džihana igra Serdžan Badur, kog je domaća publika zavolela kao Merta u hit seriji "Porodica mog oca".

Serija je postigla veliku gledanost i uspeh u Turskoj, a sada je vreme da osvoji i srca domaće publike.

Originalan naziv / Güllerin savaşı Žanr / drama Format / TV serija Scenario / Melis Dživelek, Sirma Janik Režija / Emre Kabakušak Uloge / Damla Sonmez, Džanan Erguder, Bariš Kilič Zemlja / Turska Jezik / turski Broj sezona / 2 Broj epizoda / 168 Vreme trajanja / 45 minuta

Foto: Promo

U ljubavi i ratu, sve je dozvoljeno."Rat ruža" od 21. juna u 16 časova na Televiziji Pink!

Foto: Promo

#Bariš Kilić (Baris Kilic)

#Pink

#Rat ruža (Gullerin Savasi) | 2014.

#Televizija Pink

#serija

'