AKTUELNO

Ne propustite priču o starleti čiji je život bio daleko od holivudske bajke.

U biografskoj drami iz 2013. "Ana Nikol" (eng. "Anna Nicole"), rediteljke Meri Heron, koju će gledaoci imati priliku da pogledaju danas u 13 časova na kanalu Pink 2, uloga Ane Nikol Smit, samohrane majke iz Teksasa koju je iznenadni skok među slavne i imućne odveo na tragičan put, pripala je atraktivnoj Agnes Brukner.

Ovaj TV film prati brzi uspon i pad Viki Lin Hogan, samohrane majke sa snovima o boljem životu. Ona je vrlo rano shvatila kolika je moć njene lepote, pa se još kao devojka ispisala iz teksaške srednje škole, prihvatila posao plesačice u toples baru i promenila ime u Ana Nikol Smit.

Foto: www.imdb.com

Uz novi identitet i posle šokantnog braka sa izuzetno starim milionerom Dž. Hauardom Maršalom (Martin Lendau), Anina karijera počela je vrtoglavo da se razvija kad je Plejboj objavio njenu duplericu i istakao sličnost sa Merilin Monro.

Foto: www.imdb.com

Medjutim, posle muževljeve smrti, Ana više nije imala finansijsku podršku, pa su prekomerno opijanje, drastične promene kilaže i nekontrolisano ispijanje tableta uzeli svoj danak, dovevši tako palu starletu do tragičnog kraja.

Foto: www.imdb.com

U ostalim ulogama su Adam Goldberg, Keri Elvs, Virdžinija Medsen, Grem Patrik Martin, Aleksa Bler Robertson i mnogi drugi.

Ne propustite Agnes Brukner u biografskoj drami "Ana Nikol" danas od 13 časova na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.Autor: J. P.

#Anna Nicole

#Film

#Pink 2

#Televizija Pink

'