AKTUELNO

Ne propustite plejadu fantastičnih glumaca na Pink 2.

Gledaoce TV Pink danas od 17 časova na kanalu Pink 2 očekuje komedija "Matori žigolo" (eng. "Fading Gigolo") u režiji Džona Tortura, koji ima i glavnu ulogu, zajedno sa Vudijem Alenom, Šeron Stoun, Sofija Vergara, Vanesa Paradi, Livom Šrajberom i Bobom Balabanom.

Doktorka Parker (Šeron Stoun), bogati dermatolog, kroz razgovor spominje svom pacijentu Mariju (Vudi Alen) da njena prijateljica Selima (Sofija Vergara) i ona žele da iskuse seksualne odnose utroje, i pita ga da li zna nekogmuškraca koji bi na to pristao.

Foto: www.imdb.com

Mari, čija je knjižara propala, ubeđuje svog prijatelja i bivšeg zaposlenog Fijoraventea (Džon Torturo) da prihvati ovu ponudu, s obzirom da obojica nemaju para.

Foto: www.imdb.com

Foto: www.imdb.com

Ubrzo, njih dvojica ulaze u posao - Fijoravente kao žigolo i Mari kao njegov marko. Međutim, Jevrejin Dovi (Liv Šrajber), koji patrolira njihovim krajem, postaje sumnjiv i počinje da prati Marija.

Foto: www.imdb.com

Film "Matori žigolo" je imao premijeru na "Toronto International" filmskom festivalu 2013. godine i dobio je odlične kritike.

Ne propustite sjajnu plejadu glumaca u neverovatnoj komediji "Matori žigolo" danas od 17 časova samo na Pink 2!

Sve novosti o najpopularnijim filmskim ostvarenjima koja će se emitovati na kanalu Pink 2 potražite na Facebook stranici klikom OVDE.

Foto: www.imdb.com

Autor: M. Đ.

#Film

#Matori žigolo | Fading Gigolo

#Pink 2

#Televizija Pink

#Vanesa Paradis | Vanessa Paradis

#Vudi Alen | Woody Allen

#sofija vergara

#Šeron Stoun

'