AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutarnjem programu "Novo jutro" televizije Pink, koji vode Dea Đurđević i Predrag Sarapa, sa gostom lekarom razgovaraćemo o tome  šta je inkontinencija urina, tema je za gosta lekara.

Štampu prelistavamo sa rediteljem Ljubišom Ristićem.

Na osnovu kojih kriterijuma su birani pobednički slogani za podsticanje radnjanja u Srbiji, da li slogani mogu da podstaknu rađanje i kakav je plan države kada je reč o podizanju nataliteta u Srbiji, teme su za Slavicu Đukić Dejanović, ministarku bez portfelja zaduženu za demografiju.

Šta možemo da očekujemo od nastavka dijaloga Beograda i Prištine koji je zakazan za 26. februar, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Živadinom Jovanovićem, predsednikom Beogradskog foruma za savet ravnopravnih, Milovanom Drecunom, predsednikom skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju i Dušanom Janjićem, direkotorom Foruma za etničke odnose.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Sa Draganom J. Vučićevićem, glavnim i odgovornim urednikom "Informera" prelistaćemo današnje izdanje ovog lista.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Na kojim dokazima će biti zasnovana odbrana Zorana Marjanovića u toku sudskog postupka, reći će nam njegovi advokati Aleksandar Zarić i Stefan Jokić.

O finišu izborne trke za Beogradske izbore i spotu opozicije koji je juče objavljen na društvenim mrežama razgovaraćemo sa Nebojšom Krstićem, marketinškim stručnjakom.

#Novo jutro

'