AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U Jutranjem programu "Novo jutro", koji vode Predrag Sarapa i Dea Đurđević tema za gosta lekara je na koje su savremene metode u lečenju proširenih vena.

Štampu prelistavamo sa Sašom Milovanovićem, direktorom "Srpskog telegrafa" i Bojanom Bilbijom, urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Politika".

Foto: TV Pink Printscreen

Hoće li tužilaštvo imati dovoljno vremena da prikupi dokaze za podizanje optužnice protiv Zorana Marjanovića, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Nebojšom Milosavljevićem, advokatom i Aleksandrom Crnomarkovićem, novinarom Informera.

Prema prognozi Ujedinjenih nacija Srbija će do 2050. godine izgubiti najmanje 15 odsto stanovništva. Na koji način može da se popravi ova sumorna demografska prognoza, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa Radmilom Vićentijević, načelnicom odeljenja Sektora statistike u Sekeretarijatu za upravu Grada Beograda i prof. dr Aleksandrom Stefanovićem, direktorom Ginekološko akušerske klinike u Višegradskoj.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Zašto je odlučio da prihvati poziv da bude na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - zato što volimo Beograd" reći će nam Igor Bojović, upravnik pozorišta "Boško Buha".

Kako se i zbog čega određuje kazna pritvora, objasniće nam gost advokat.

Da li je svet blizu sudnjeg dana, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa astrolozima Dušanom Cincovićem i Vladimirom Vlajićem.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumicu Danicu Maksimović sa kojom ćemo razgovarati o predstavi Indigo koja će 28. januara biti izvedena na Novoj sceni Zvezdara teatra.

#Dea Đurđević

#Novo jutro

#Predrag Sarapa

'