AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "DNK"!

I ove srede vas na televiziji Pink od 23 časa očekuje neobična životna priča u novoj epizodi emisije „DNK“. Voditeljka Natalija Simović će dati sve od sebe da uz pomoć najpreciznije DNK analize novim učesnicima donese mir i istinu za kojom tragaju.

Ovog puta, ekipu emisije „DNK“ pozvala je Maca jer želi da dokaže bivšem suprugu da je on biološki otac deteta koje su dobili u jednogodišnjoj vanbračnoj zajednici. 

Foto: TV Pink Printscreen

Sve je počelo kao i mnogo puta u ovoj emisiji preko Fejsbuka, mada su se oni već znali. Oboje imaju brakove iza sebe, on sa četvoro dece, a ona sa dvoje.

Kako Maca kaže, lepo su živeli dok se nije umešala njegova majka i od tada stvari počinju da se menjaju.

Mi smo se slagali i živeli smo lepo, ne mogu da kažem. Ali kad god se njegova majka umeša, nije dobro. Mami nije nijedna snajka dobra, na jedan mamin poziv on baca sve pod noge – objašnjava Maca, a to je potvrdila i njena prijateljica:
U početku je stvarno delovalo da je voli, dok joj je bio momak, ali posle...

Foto: TV Pink Printscreen

Maca tvrdi on je mamin sin, ali ne iz ljubavi prema majci, već iz koristi jer on zavisi od nje. 

Rekao mi je da mora sad da bude sa mamom u dobrom odnosu, do 20. jer treba mama da mu registruje auto. Ona njim manipuliše, ona njega kupuje – rekla je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Osim toga, Maca je pronašla dokaze da je njen bivši suprug i bio u kontaktu sa svojom bivšom ženom, i to sve dok su njih dvoje bili u vanbračnoj zajednici.

Znam njegovu ženu, ja sam njemu našla poruke, pisalo je da sam ja psihijatrijski slučaj. Našla sam mu u imeniku ime Mile, to u stvari nije Mile nego njegova bivša – kaže Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako želi da njen bivši suprug zna da je biološki otac njenog deteta, u stvari najviše želi da dokaže njegovoj majci. A kako je sama rekla, rezultati joj nisu uopšte bitni jer „ako nije njegovo, moje je“.

Da li je Maca u pravu i da li će uspeti da dokaže bivšem suprugu i njegovoj majci da je bila verna, saznaćete ako budete uz novu epizodu emisije „DNK“ u sredu 29. marta u 23 časa na televiziji Pink.

Autor: M.Đ.