AKTUELNO

Televizija Pink je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen.

Sa 18 odsto udela u gledanosti, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanija u totalu, dok je značajnu prednost u odnosu na sve komercijalne emitere ostvarila i u posebnim grupama gledalaca – među publikom starosti od 18 do 49 godina, u istoj starosnoj kategoriji ali iz prestonice, među urbanom popoulacijom, kao i među gledaocima sa teritorije Beograda.

Foto: TV Pink Printscreen

Televizija Pink je sa 22 odsto auditorijuma bila apsolutno najgledanija u kategoriji ženske publike – kako među komercijalnim televizijama, tako i u odnosu na Javni servis Srbije.

Foto: TV Pink

Pinkova centralna informativna emisija ''Nacionalni dnevnik'' je i tokom jučerašnjeg dana bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, a slede je ''Nacionalni dnevnik u 13'', ''Popodnevnik dnevnik'', kao i Pinkove sportske vesti. Direktan prenos obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Gopospodina Porfirija je na televiziji Pink pratilo 20 odsto publike.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Večernji termin bio je rezervisan za emisije ''Paparazzo lov'' i ''DNK''. Novu epizodu emisije od koje strepe poznati, „Paparazzo lov“ pratilo je 17 odsto auditorijuma, dok je uz novu epizodu emisije „DNK“ bilo čak 25 odsto gledalaca, odnosno svaki četvrti gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Naš domaći serijski program i je i tokom jučerašnjeg dana ostvario fantastične rezultate – sitkom ''Nek ide život'' zauzeo je visoku poziciju na listi najgledanijih TV formata. Podjednako dobre rezultate ostvario je i Pinkov inostrani igrani program – serije ''Zakletva'' i ''Fatalna ljubav'' našle su se u samom vrhu gledanosti.

Foto: Promo

Foto: PROMO

Četvrta sezona ''Zadruge'' obeležila je dan za nama. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, uz emisiju ''Zadruga 4 – Pitanja gledalaca'' je bilo neverovatnih 32 odsto auditorijuma!

Hvala na ukazanom poverenju! Podsećamo vas da budete odgovorni prema svom i zdravlju svojih najbližih. I naravno, ostanite uz program vaše televizije Pink!

#Gledanost

#TV Pink