AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Tokom jučerašnjeg dana, televizija Pink bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Sa 17 odsto udela u ukupnoj gledanosti, televizija Pink ostavila je iza sebe sve komercijalne emitere. Pored totala, ružičasta televizija bila je najgledanija i među urbanom populacijom, dok je u kategoriji ženske publike sa 21 odsto auditorijuma bila gledanija i od Javnog servisa Srbije.

Foto: TV Pink Printscreen

Informativni program naše televizije bio je izbor milionske publike. Pinkova centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik” je sa 20 odsto gledalaca bila najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede je “Jutarnji dnevnik”, “Nacionalni dnevnik u 13” i “Popodnevni dnevnik”.

Foto: TV Pink

Zapažene rezultate ostvario je i naš inostrani igrani program – serije “Zakletva”, “Surova ljubav” i “Sestre” našle su se u samom vrhu gledanosti. Na visokoj poziciji liste najgledanijih emisija na svim televizijama našlo se i reprizno izdanje jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno”.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TvPink

Veliko interesovanje je u danu iza nas izazvao i četvrta sezona rijalitija “Zadruga”. Pored direktnih uključenja u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, publika je u milionskom broju pratila emisije “Zadruga 4 – Pitanja gledalaca” u popodnevnom terminu, kao i prvu emisiju “Zadruga 4 – Gledanje snimaka” u ovoj sezoni.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na ukazanom poverenju! Ostanite uz vašu televiziju Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink