AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Toma Panić se 6. septembra ove godine uselio u velelepno imanje "Zadruge" i postao učesnik četvrte sezone najgledanijeg rijalitija, a tamo ga je ispratila njegova nevenčana supruga i majka njegovog deteta Nadežda Biljić. Iako je izgledalo kao da njih dvoje više ništa ne može da poremeti, samo nekoliko dana kasnije, Nadežda je objavila da Toma i ona više nisu zajedno, a razlog za to je bila njegova bliskost sa Draganom Mitrović.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović; J. Simonović

Koliko joj teško pada to što su Dragana i Toma bliski govori i činjenica da je Nadežda čak zaplakala dok je gledala njihov snimak danas dok su sedeli na doku.

Video: Pink.rs

Koliko joj sve teško pada govori i činjenica da Nadežda nigde ne ide bez svog aparata za insulin, a poznato je da pacijenti koji boluju od dijabetesa ne smeju da se stresiraju, što za nju u ovom trenutku nije moguće.

Foto: Nemanja Vujičić

U ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" koje je na programu u nedelju, 20. septembra od 13.30 na televiziji Pink Nadežda će progovoriti o tome zašto je odlučila da tuži Lepog Miću, o odnosu Tome i Mikija, problemima sa kojima se suočavala šest meseci, o teško odrastanju njenog sina, ali i o Tomi i Dragani, kao i Tominom detetu u Kini. Sve ovo, ali i još mnogo toga - ekskluzivni intervju iz kuće Seke Aleksić, glumci, sportisti - govoriće ove nedelje za emisiju "Premijera - Vikend specijal" te zato ove nedelje obavezno od 13.30 budite uz vašu omiljenu emisiju o poznatima i televiziju Pink.

Foto: Nemanja Vujičić

Autor: N.V.

#Nadežda Biljić

#Premijera-Vikend specijal

#Toma Panić