AKTUELNO

O svemu što je obeležilo nedelju za nama, večeras će u “Hit Tvitu” svoj komentar dati dr Darija Kisić-Tepavčević, Željko Mitrović, Svetlana Ceca Ražnatović i Čedomir Jovanović.

Nakon prošlonedeljne emsije koja je sa 33 odsto auditorijuma i više od 2.000.000 gledalaca ostvarila istorijski maksimum informativnog programa ružičaste televizije, novo izdanje najgledanijeg političkog talk show programa “Hit Tvit” je na programu TV Pink večeras od 21 čas. Autorka i voditeljka Verica Bradić će ugostiti aktuelne ličnosti iz javnog života Srbije, koji će kroz prizmu društvenih mreža, govoriti o svim temama koje su u prethodnih nedelju dana interesovale javnost.

O svemu što je obeležilo nedelju za nama, večeras će u “Hit Tvitu” svoj komentar dati specijalista epidemiologije, zamenica direktora Instituta za javno zdravlje Srbije “Milan Jovanović Batut” i član Kriznog štaba dr Darija Kisić-Tepavčević, vlasnik “Pink International Company” i glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović, najpopularnija pevačica na ovim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović i lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović.

Deo opozicije koji je pre deset meseci odlučio da bojkotuje parlamentarne i lokalne izbore, tokom prethodne nedelje doneo je odluku da ipak uđe u izbornu trku. Na startnu liniju odlučili su da izađu lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović i predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić. Izbori su zakazani za 21. jun, a šta o ovom potezu opozicije misle Veričini gosti, saznaćete večeras na TV Pink.

Događaj koji je šokirao javnost proteklih dana, svakako su potezi lider “Dveri”, Boška Obradovića. Nakon nedozvoljavanja da se sednica Narodne skupštine Republike Srbije odvija, pokušaja upada u Predsedništvo narednog dana, a potom i napada na poslanike ispred Narodne skupštine, postupke lidera “Dveri” u temi “Svi juriši Boška Obradovića” komentarisaće večerašnji gosti “Hit Tvita”.

Veričini sagovornici dotaći će se i teme “Dr Nestorović protiv Kriznog štaba”, odnosno izjave dr Branimira Nestorovića da je sad, nakon ukidanja vanrednog stanja, pravo vreme da svi, osim najstarijih, izađu i zaraze se. O tome šta misle o ovoj izjavi i stavu dr Nestorovića, reći će gosti “Hit Tvita”, a posebno dr Kisić-Tepavčević, kao član Kriznog štaba.

Pred poslanicima Narodne skupštine Republike Srbije ponovo se našao zahtev za zabranu rijaliti programa, a pitanje koje će Verica Bradić postaviti svojim gostima jeste – da li ćemo biti kulturniji bez televizije?

Ovo su samo neke od tema koje će biti pokrenute i o kojima će govoriti dr Darija Kisić-Tepavčević, Željko Mitrović, Svetlana Ceca Ražndatović i Čedomir Jovanović, zato ne propustite najgledaniji politički talk show “Hit Tvit” večeras u 21 čas na TV Pink!

#Hit Tvit

#Televizija Pink

#Verica Bradić

<
'