AKTUELNO

Hvala Vam na poverenju i ostanite uz program televizije Pink.

U sredu je TV Pink najgledanija komercijalna televizija u Srbiji. Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je gledanij i u posebnim grupama gledalaca a najviše se ističe publika urbanih sredina i ženske  populacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Među najgledanijim emisijama u danu sa milionskim auditorijumom je  Pinkova Centralna informativna emisija "Nacionalni dnevnik" ujedno najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Tradicionalno u danu za nama "Novo Jutro" je ubedljivo najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera, dok Pinkova publika svakog dana u direktnom prenosu prati konferenciju za medije zdravstvenog tima Vlade Republike Srbije . 

Foto: Promo

Večernji termin rezervisan je za "DNK" uz koji je bilo više od 20% auditorijuma, pa je ovaj format ujedno među top 9 najgledanijih emisija svih emitera. Verna Pinkova publika prati inostrani serijski program, pa su visokopozicoonirane u danu za nama serije "Nemoguća Ljubav", "Zakletva" i "Dete". Popodnevni termin rezervisan je za Zadrugu - pitanja gledalaca, dok su na zvaničnoj top listi među najgledanijim emisijama i diskretna uključenja u Zadrugu. 

#Gledanost

<
'