AKTUELNO

Ostanite kod kuće i budite uz vaš Pink!

Vikend je u znaku televizije Pink koja je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, sa procentualno malom razlikom u odnosu na Javni servis Srbije, dok je prvog dana vikenda Pink najgledanija televizija u Srbiji, uključujući Javni servis Srbije.

U prilog Pinkovoj dominaciji govori podatak da je u nedelju u totalu Pink gledaniji od zbira preostala tri komercijalna emitera zajedno. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, među kojima se najviše ističe publika ženske i urbane populacije, kao i publike starosti od 18-49 godina.

Najgledanija pinkova emiisja za dane vikenda sa auditorijumom od gotovo 2 miliona je specijalna emisija „Život u doba korone“ u kojoj je gostovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a uz koju je bilo nevererovatnih 33% auditorijuma. Ovi ubedljivi rezultati beleže se među najbolje u istoriji televizije Pink, a od kada se meri istraživanje gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno za dane vikenda liderska pozicija na zvaničnim top listama agencije Nilsen za pinkov informativni program. Najgledanija inforamtivna emisija svih komercijalnih emitera sa prosečnim auditorijumom od 1.200.000 gledalaca svakoga dana je „Nacionalni dnevnik“. Slede i ostali formati naše informativne redakcije: Nacionaolni dnevnik u 13h, Popodnevni dnevnik, najvažnije vesti „Minut-dva“ kao i „Novo Jutro“ koje je najgledanija jutarnja emisija svih komerciajlnij emitera, uz koju je svakog jutra bilo više od 1.000.000 gledalaca

Foto: TV Pink

Foto: TV Pink

Nedeljno popodne tradicionalno milionski auditorijum provodi uz Premijera Vikend Specijal. Uz specijalno vaskršnje izdanje najgledanije emisije o poznatima bilo je 1.100.000 gledalaca koji su ispratili priču Ane Nikolić.

Foto: Pink.rs

Pinkova liderska pozicija za dane vikenda vidljiva je i u kategoriji inostranog serijskog programa. Na zvaničnim top listama tokom sva tri dana vikenda visokorangirane su serije „Zakletva“, „Nemoguća Ljubav“ i „Dete“.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna pinkova publika za dane vikenda bila je i uz: "Zadruga gledanje snimanka" u popodnevnom terminu. Drugi dan vikenda u večernjem terminu milionski auditorijum ispratio je pozive porodicama, dok je nedelja noć rezervisana za pitanja novinara.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Srećan Vaskrs, poštovana publiko. Hvala Vam što ste i uz praznične dane našoj televiziji poklonili vaše poverenje. Ostanite kod kuće i budite uz Vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

<
'