AKTUELNO

Televizija Pink zbog svoje verne publike posebnu pažnju, osim informativnom, zabavnom, serijskom i igranom, posvećuje i filmskom programu, a u jednom od visokobudžetnih hit ostvarenja milioni gledalaca uživaće i ove noći.

Večeras u 22:30h na Pinku očekuje vas višestruko nagrađivani američki horror-triler “Zaraza”, režisera Stivena Soderberga! Film prati pokušaj međunarodnog tima naučnika da suzbije epidemiju smrtonosnog virusa – svi njihovi strahovi, borbe, pokušaji i brojne prepreke na putu do rešenja ostavili su bez daha publiku širom sveta, a nema sumnje da će ove večeri i na vas ostaviti snažan utisak.

Foto: Promo

Sve počinje kada se Bet Emhof vraća u Čikago, sa poslovnog putovanja u Hong Kongu, gde se susreće sa svojom bivšom ljubavnicom, sa kojom ima seks. Dva dana kasnije, kada se vratila u svoju porodičnu kuću u prigradskom Mineapolisu, nastaje drama – dobija napad zbog kog se srušila nasred kuće. Njen suprug Mič hitno je odvodi u bolnicu, ali ona umire od nepoznatog uzroka… Po povratku iz bolnice vraća se kući i saznaje da je i njegov očuh Klark preminuo… Međutim, tu nije kraj žrtvama smrtonosnog virusa, zbog čijeg će širenja vrlo brzo biti proglašena epidemija i na ozbiljne muke staviti međunarodni tim naučnika, jer će sve biti u njihovim rukama.

Foto: Promo

Glavne uloge tumače Marion Kotijar, Met Dejmon, Kejt Vinslet i Džud Lo.

Ne propustite uzbudljivi horror-triler večeras u 22:30h na Pinku! 

Pogledajte najavu:

Autor: D.T.

#Film

#zaraza

<
'