AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

U četvrtak je TV Pink najgledanija televizija u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je gledaniji u svim posebnim grupama gledalaca, dok je najveća prednost u odnosu na sve ostale komercijalne emitere vidljiva u kategoriji gledalaca ženske i urbane publike.  

Najgledanija Pinkova emisija u danu za nama sa više od 1.600.000 gledalaca je specijalna emiisja o Kovidu 19 – "Život za vreme korone" u kojoj je Srbija čula ekskluzivnu ispovest nultog pacijenta u Srbiji. Sa približno 1.400.000 gledalaca sledi Pinkova centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“, dok su u samom vrhu gledanosti i ostali formati naše informativne redakcije: „Popodnevni dnevnik“ uz koji je bilo 21% auditorijuma.

Foto: TV Pink

U kategoriji jutarnjih emisija bez konkurencije je Pinkovo „Novo Jutro“ koje je u danu za nama pratilo više od 1.000.000 gledalaca.

Foto: TV Pink

Na zvaničnoj top listi gledanosti agencije Nilsen, među osam najgledanijih emisija u danu našle su se serije inostrane produkcije. Gotovo milionski auditorijum pratio je nove zaplete u serijama „Zakletva“ i „Dete“

Foto: TV Pink Printscreen

24% auditorijuma u večernjem terminu bilo je uz Pink i novu epozidu emisije "Brak na neviđeno", dok je naša publika dan završila uz Zadrugu i emisiju „Gledanje snimaka“.

Foto: Pink.rs, Pixabay.com

Hvala Vam na poverenju i ostanite u vašim domovima uz zvanično najgledaniju komercijalnu televiziju u Srbiji!

#Gledanost

#Televizija Pink

'