AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje.

Ovog četvrtka vas na TV Pink od 22:30 časova očekuje nova epizoda jedinstvenog šouprograma za upoznavanje “Brak na neviđeno“. Voditeljka Milica Kon daće sve od sebe da budućim mladencima olakša pripreme za venčanje i da sve protekne u najboljem redu.

Ovonedeljna mlada je Danijela Stanković koja ima 43 godine i dolazi iz Negotina. Danijela radi kao vaspitačica u vrtiću, voli decu iako i dalje nema svoju. 

Danijela iza sebe ima jedan brak, koji je okončan zbog nasilja u porodici koje je trpela.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa emisije “Brak na neviđeno“ je nakon detaljnih analiza, procenio da je Danijelin idealan partner Đorđe Sekulović, koji ima 44 godine i živi u Kraljevu.

Zanimljivo je da i Đorđe radi u vrtiću, u tehničkoj službi. I on iza sebe ima brak i ćerku, koju je odgajao potpuno sam.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono po čemu će se ova epizoda razlikovati od svih prethodnih, jeste to što će ovo biti prvo venčanje u vanrednom stanju i pod maskama.

Uprkos vanrednom stanju, Danijela I Đorđe ne odustaju od šanse da pronađu pravu ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa je procenio da bi baš njih dvoje bili savršen par, a da li su napravili pravi izbor i da li su Danijela i Đorđe jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Danijela i Đorđe konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 2. aprila od 22:30 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'