AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu "Braka na neviđeno".

Nova epizoda jedinstvenog šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno“ je naprogramu TV Pink i ovog četvrtka od 22:30 časova. Kao i do sada, voditeljka Milica Kon daće sve od sebe da učesnicima pripreme za venčanje prođu u najboljem redu.

Ovonedeljna mlada je dvadesettrogodišnja Snežana Živaljević koja dolazi iz naselja Ripanj u blizini Beograda. Nije se udavala i nema dece, a trenutno radi u prodavnici zdrave hrane. 

Mogu da budem jako nervozna kada mi neko stane na žulj – rekla je Snežana u svom predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je mlada i lepa, do sada nije imala sreće u ljubavi – najveći problem u dosadašnjim vezama bila je ljubomora.

Živela sam sa njim i nije mi dao bukvalno da idem ni kod svojih – ispričala je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa emisije “Brak na neviđeno“ procenio je da je njen idealan partner dvadesetosmododišnji Uroš Momčilović iz Zemuna. Uroš radi u fabrici slatkiša i voli pse i životinje generalno. Nije se ženio, a devojka mu je preminula od leukemije, zbog čega je dugo bio sam.

Kada sam bio ispred bolnice, znao sam već da nešto nije u redu. Saznao sam da ima leukemiju – počeo je Uroš svoju priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Snežana i Uroš su mladi, ali pravu ljubav i dalje nisu pronašli, što će emisija “Brak na neviđeno“ pokušati da promeni.

Tim psihologa je procenio da bi baš njih dvoje bili savršen par, a da li su napravili pravi izbor i da li su Snežana i Uroš jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Snežana i Uroš konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 27. februara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'