AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Nastavlja se trend dobrih rezultata, kada su zvanična istraživanja gledanosti u pitanju, govore podaci agencije Nilsen Audience Mensurment. U jučerašnjem danu Pink je zvanično najgledanija televizija u Srbiji, uključukući i Javni servis Srbije. 

Kao i prethodnih dana, Pink je ostvario znatno veću prednost u određenim kategorijama gledalaca u odnosu na ostale emitere. Posebnu prednost naša televizija ostvarila je među gledaocima starosti od 18-49 godina kao i među ženskom populacijom gde je Pink ubedljivo gledaniji od Javnog servisa Srbije. 

Verna Pinkova publika prati serijski program, pa je u samom vrhu gledanosti igrani program naše kuće. Najgledanija Pinkova emisija u danu je domaća serija "Crveni mesec"

Foto: TV Pink Printscreen

Slede serije inostrane produkcije: "Nemoguća Ljubav", "Elif" i "Zakletva".

Foto: Promo

Foto: Promo

Milionski auditorijum tradicionalno je uz našu centralnu informativnu emisiju "Nacionalni dnevnik" koja je u danu iza nas ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. 

Foto: TV Pink

Večernji termin rezervisan je za "Brak na neviđeno" uz koji je bilo više od 21% auditorijuma. U samom vrhu gledanosti našla su se i direktna uključenja u naš hiper rijaliti.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz nas. Vaša Televizija Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'