AKTUELNO

Nije mogla da obuzda emocije.

Autorka i voditeljka omiljene vikend emisije zabavnog karaktera ''Magazin In'' Sanja Marinković ovog subotnjeg popodneva ugostiće dobro poznata imena domaće javne scene. Naime, sa Sanjom će na razne zanimljive i aktuelne teme govoriti: pobednica ''Zadruge 1'' i pevačica Kristina Kija Kockar, voditeljka Snežana Dakić, pevačice Dragana Šarić - Bebi Dol i Marina Visković, kao i supruga vlasnika ''Color Press Group'' Sandra Čoban.

Foto: TV Pink Printscreen

Kija je progovorila o razvodu od Slobe Radanovića, do kojeg je zvanično došlo u avgustu 2018. godine. Naime, Kockareva je priznala da je ona bila inicijator razvoda, te da se Radanović nikad ne bi razveo od nje da ona nije podnela papire za okončanje njihovog braka.

Foto: Jelena SImonović/Pink.rs, Unsplash

- Ja se nikad ne bih razvela da ja nisam podnela papire za razvod. On (Sloba) posle svega nije hteo da se razvede - otkrila je Kija pred kamerama emisije ''Magazin In'', a zbog čega je tokom emisije zaplakala, saznaćete ukoliko u 17 časova budete uz TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu televizije Pink danas u dobro poznatom terminu - od 17 časova!

Autor: M. K.

#Kija Kockar

'