AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavamo sa Žarkom Rakićem, glavnim i odgovornim urednikom "Politike" i Mišelom Zubenicom iz Centra za međunarodnu javnu politiku.

Kada će biti završeni radovi na Hramu Svetog Save i kako će hram izgledati kad sve bude gotovo, tema je o kojoj razgovaramo sa generalnim sekretarom Predsednika Republike Srbije Nikolom Selakovićem.

Šta je sve dogovoreno na jučerašnjem sastanku predsednika Srbije, Aleksandra Vučića sa predstavnicima svih zdravstvenih i drugih institucija koje učestvuju u borbi protiv korona virusa i koliko je važno ne nasedati na lažne informacije koje su poprimile oblike 'infodemije' - o ovome ćemo razgovarazi sa dr Branislavom Nestorovićem, dečijim pulmologom.

Video: Pink.rs/N. Todorović

U narednih šest meseci sazanaćemo ko su prvi pripadnici Oslobodilačke vojske Kosova optuženi za ratne zločine nad civilima u ratnim dejstvima 90-ih na području KiM. Ko bi sve trebalo da se nađe na optuženičkoj klupi ovog suda, tema je o kojoj razgovaramo sa Milovanom Drecunom, predsednikom skupštinskog Odbora za KiM.

U Nemačkoj je ponovo uvedeno potpomognuto samoubistvo najtežih bolesnika, a da li je samim tim otvoren i put za ozakonjenje eutanazije i na koji način će se to odraziti na ovaj problem u našoj zemlji, o ovim temama razgovaraćemo sa Aleksandrom Radivojevićem, advokatom i Jovanom Marićem, neuropsihijatrom.

Pod reflektorima su glumci Miodrag Radonjić i Jakov Jevtović sa kojima ćemo razgovarati o filmu "Hotel Beograd" čija je premijera zakazana za 10. mart u Sava centru.

Hit jutra rezervisan je za Dragicu Radosavljević Cakanu koja će nam predstaviti svoju novu pesmu "Jako, jače".

#Novo jutro

'