AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje

Kada Amorova strela zakaže, tu je emisija „Brak na neviđeno“ da spoji sve one koji nemaju sreće u ljubavi. Voditeljka Milica Kon pokušaće da spoji učesnike koji nisu pronašli svog idealnog partnera, a ovog četvrtka u 22:30 časova na TV Pink rešila je da spoji jedan stariji par.

Ovonedeljna mlada je Marija Veličković koja ima 59 godina i dolati iz Niša. Ona je upenziji i udovica je već pet godina. Marija je imala savršen brak koji je trajao duže od tri decenije.

Brak je trajao 35 godina, do njegove smrti 2015. godine – ispričala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa emisije „Brak na neviđeno“ procenio je da je Marijin savršen partnerLjubivoje Pantić, koji ima 65 godina i dolazi iz okoline Ćuprije. I on je penzioner i udovac – supruga i sin su mu preminuli, te mu je ostala samo ćerka. Ljubivoje za sebe kaže da je imao mnogo žena.

Neoženjen sam, sada imam samo ćerkicu, žena mi je umrla – rekao je Ljubivoje u predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Udovac i udovica, i oboje penzioneri – to znači da imaju mnogo slobodnog vremena.Marija u slobodno vreme posećuje igranke, dok Ljubivoje vozi bicikl iz hobija, ali ni jedno ni drugo nisu uspeli da pronađu ljubav.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni mlada ni mladoženja nemaju tremu, a Ljubivoje je čak smislio taktiku koju je otkrio Milici neposredno pre venčanja.

A tako ti, znači, zavodiš... Ubaciš crva i onda žena misli, misli... – pitala ga je Milica, a on je odgovorio:
Pa da, isto kao kad odeš da pecaš: baciš udicu i čekaš ribicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa je procenio da bi baš njih dvoje bili savršen par, a da li su napravili pravi izbor i da li su Marija i Ljubivoje jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovogboravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Marija I Ljubivoje konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 27. februara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'