AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu jedinstvenog šou programa za upoznavanje.

Nova epizoda emisije “Brak na neviđeno” ovog četvrtka od 22:30 časova na TV Pink donosi nove učesnike koji do sada nisu imali sreće da pronađu savršenog partnera. Kao i do sada, voditeljka Milica Kon daće sve od sebe kandidatima pripreme za venčanje prođu u najboljem redu.

Ovonedeljna mlada je imala najburniju prošlost od svih učesnica, ali i učesnika “Braka na neviđeno” do sad. Radi se o Saši Krajnc, koja ima 50 godina i dolazi iz Zemuna. Ona je danas pisac, a devedesetih godina družila se sa najvećim imenima beogradskog podzemlja. Saša se do sada udavala dva puta, a iz prethodnih brakova nema dece.

Postala sam ikona beogradskog podzemlja devedesetih. Družila sam se sa Darkom Ašaninom, Giškom.. – ispričala je Saša u svom predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim psihologa je kao njenog idealnog partnera izabrao Sašu Stankovića, koji ima 44 godina i dolazi iz Aleksinca. Ima jedan brak iza sebe i dvoje dece. Saša je čvrst južnjak koji krči svoj put u svetu umetnosti – piše scenarija za predstave i glumi u domaćim filmovima i serijama

Bavim se lepim stvarima, odnosno umetnošću, kulturom – rekao je Saša.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Saša uspeti da smiri Sašin temperament i da li će prihvatiti njenu burnu prošlost saznaćete već sutra uveče na TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Iako na prvi pogled različiti, tim psihologa je procenio da bi baš njih dvoje bilisavršen par, a da li su napravili pravi izbor i da li su Saša i Saša jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Saša i Saša konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 20. februara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'