AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "DNK"!

Novi problematični porodični odnosi ove srede od 23 časa na TV Pink ekipu emisije “DNK” vode u Zemun Polje. Natalija Simović će i ovog puta dati sve od sebe da novim učesnicima donese mir i istinu za kojom tragaju.

Pomoć je ovog puta zatražio Adrijan, koji želi da proveri da li je biološki otac petomesečne ćerke koju je dobio u braku sa Milicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Adrijan je u očinstvo počeo da sumnja kada ga je Milica napustila i ostavila ga sa njenom decom iz dva prethodna braka. Prema njegovoj priči, Milica je tada dva dana provela sa nepoznatim mladićem kod nje u stanu.

Sa druge strane, Milica tvrdi da nije varala Adrijana i optužuje ga da je kovao plan sa bivšom ženom da se pomire i da ponovo žive zajedno.

Ja sumnjam da je on sa bivšom ženom bio, da su tu, na tom krevetu spavali, ona je bila pijana – ispričala je Milica Nataliji.

Foto: TV Pink Printscreen

Komšinica i Adrijanova majka navijaju da njih dvoje ostanu zajedno, iako obe gaje sumnje da je Milica bila neverna.

Ona je ostavila mog sina i došla ovde sa drugim – ispričala je Adrijanova majka, dok komšinica tvrdi da je Milica veoma ljubomorna:
Ona je ljubomorna kad njega nema kod kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog ovih sumnji, Milica je veoma povređena i želi da sa ćerkom napusti Adrijana kada se saznaju rezultati DNK analize.

Kad mi donesete crno na belo da je ovo njegova ćerka, hoću da mu vidim leđa i da više ne živimo – odlučna je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi otklonio svoje sumnje u Milicu i pokušao da sačuva brak, Adrijan se obratio Nataliji i ekipi emisije “DNK”, a jedino rezultati će moći da ga uvere u to šta je istina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Adrijan otac Miličinog deteta i da li će ostati zajedno nakon pročitanih rezultata, saznaćete u novoj epizodi emisije “DNK” u sredu 19. februara od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'