AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "Brak na neviđeno".

Još jedna epizoda najgledanijeg šou programa za upoznavanje „Brak na neviđeno“ ovog četvrtka na TV Pink predstavlja nove učesnike koji će na ovaj način pokušati da pronađu savršenog partnera. U ovoj misiji pomoći će im tim psihologa „Braka na neviđeno“, koji ih je spojio, a u pripremama za venčanje pomoći će im voditeljka Milica Kon.

Ovog četvrtka upoznaćete dvoje Novosađana, koji iako do sada nisu imali sreće u ljubavi, nisu izgubili veru da će pronaći svoju idealnu polovinu.

Buduća mlada je Jelena Mladenović koja ima 38 godina, živi u Novom Sadu, do sada se nije udavala i nema dece. Jelena je svestrana – bavi se organizacijom događaja, udomljavanjem pasa, a omiljeni hobi joj je košarka.

Smatram za sebe da sam komplikovana i teška, ali onaj ko je lak nije ni zanimljiv – bila je iskrena Jelena pred kamerama emisije „Brak na neviđeno”.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, mladoženja je Nikola Homa, koji ima 40 godina, takođe dolazi iz Novog Sada i iza sebe ima jednu turbulentnu vanbračnu vezu. Bavi se ugradnjom klima, a u životu ga zanimaju dve stvari, a to su fudbal i žene.

Mene je prijatelj prijavio, pomislio sam što da ne. Dobra je ideja, a ništa ne mogu da izgubim, mogu samo da dobijem – rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su imali mnogo prilika da se sretnu u svom gradu, upoznaće se tek u emisiji „Brak na neviđeno“. Mada većina žena u emisiji ima tremu pred venčanje, Jelena je bila potpuno opuštena.

Ne mogu da provalim da li imaš tremu. Deluješ mi kao da se udaješ svaki dan – konstatovala je Milica Kon.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tim emisije ovog puta napravio pravi spoj i da li su Jelena i Nikola jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će Jelena i Nikola konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 6. februara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'