AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavaju Dragan Vujičić, novinar "Večernjih novosti" i Boris Vuković, odgovorni urednik "Srpskog telegrafa".

Koje je moguće rešenje političke krize na Kosovu, hoće li lideri Samoopredeljenja Aljbin Kurti i Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa konačno doći do dogovora oko formiranja vlade i šta se može očekivati od prve posete Zapadnom Balkanu šefa diplomatije EU, Žosepa Borelja - o ovim temama razgovaraće Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za Kosovu i Metohiju i Bojan Bilbija, urednik političke rubrike u "Politici".

Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu poltiku raspisao je juče Javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava lokalnim samoupravama za sufinansiranje mera populacione politike za 2020. godinu. Za šta su namenjena ta sredstva i ko može da ih dobije, tema je po kojoj razgovara resorna ministarka prof. dr Slavica Đukić Dejanović.

Video: Pink.rs/N. Todorović

O situaciji u zdravstvu u Srbiji i regionu, opasnostima koronavirusa i tome da li nam preti epidemija gripa, govoriće ministar zdravlja, Zlatibor Lončar.

Da li će penzionerka Dobrila Petrović, koja je sa ćerkom i dva maloletna unuka prinudno iseljena iz stana 2017. godine, nakon što je Ustavni sud Srbije zaključio da je njihovo iseljenje bilo protivzakonito konačno moći da se vrati u stan u kojem je stanovala - o ovome će nam pričati upravo Dobrila Petrović koja će u naš studio doći u pratnji Maje Nešić, iz Udruženja građana za zaštitu prava korisnika stanova u zadužbinama.

Pod reflektorima su Puriša Đorđević i Ljubiša Ristić sa kojima ćemo razgovarati o predstavi Ljubavna priča koja je sinoć premijerno izvedena KPGT-u.

Nikola Nikolić Džoni predstaviće nam svoj novi singl koji nosi naziv Masline i vino.

Hit jutra rezervisan je za Dejana Matića koji će nam otrkiti kadizlazi njegova nova pesma, a možda čak i album.

#Novo jutro

'