AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju!

Televizija Pink drugog dana ove nedelje, u totalu je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija, gledanija od drugoplasiranog i trećeplasiranog emitera zajedno, a sa procentualno malom razlikom u odnosu na Javni servis Srbije govore zvanični podaci agencije Nilsen. 

Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je gledaniji od Javnog servisa Srbije u grupama gledalaca ženske populacije i publike starosti od 18-49 godina, dok je u odnosu na ostale komercijalne emitere ostvarena značajna prednost u svim grupama gledalaca.

Ubedljivo najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera je Pinkov. Domaći serijski program mesecima unazad beleži rekordne rezultate, pa je tako u danu iza nas pinkova serija „Crveni mesec“ sa auditorijumom od 1.200.000 gledalaca ubedljivo najgledanija serija svih komercijalnih emitera, dok je Pinkov istorijski spektakl najuspešniji u grupi gledalaca starosti od 18-49 godina.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored toga, naša serija ubedljivo je gledanija od sličnog sadržaja drugih komercijalnih emitera. Pored domaćeg i inostrani serijski program beleži vioske pozicije na zvaničnoj top listi. Serija „Nemoguća ljubav“ nalazi se među top pet najgledanijih emisija u danu, a sledi je „Elif“.

Foto: Promo

Tradicionalno najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera je Pinkov „Nacionalni dnevnik“ koji se našao među deset najgledanijih emisija u danu sa gotovo milionskim auditorijumom.

Foto: TV Pink Printscreen

Večernji termin rezervisan je za humani šou „Kuća od srca“, dok je 22 odsto auditorijuma dan završilo uz late night show Ognjena Amidžića „Ami G show“.

Foto: TvPink

Hvala Vam na poverenju. Ostanite i dalje uz vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'