AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "DNK".

Tragajući za istinom i razrešenjem komplikovanih porodišnih odnosa, ekipa jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, “DNK”, i voditeljka Natalija Simović upoznaće vas ove srede od 23 časa sa novim akterima.

Naime, pomoć je zatražio Nemanja, koji želi da sazna da li je Voja njegov biološki otac. 

“DNK” emisiju sam pozvao samo da bih dokazao celoj svojoj familiji da ja nisam sam – rekao je Nemanja u razgovoru sa Natalijom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja oca nije video 26 godina, s obzirom na to da je Voja veći deo svog života proveo po zatvorima. Međutim, to nije jedina prepreka – Nemanja nije želeo da vidi Voju jer je bio pod velikim uticajem svoje porodice.

On je odrastao sa ujakom i bakom, za koje ima samo lepe reči, ali je oduvek imao veliku potrebu da bude prihvaćen od roditelja. Upravo zbog toga, Nemanja je Voju primio u svoju kuću, da živi sa njegovom suprugom i detetom.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je prohvatio da dođe da živi sa njegovom porodicom, ni Voja nije siguran da je Nemanja njegov sin.

Nisam ja sto posto siguran da je moj sin – rekao je Voja Nataliji.

Foto: TV Pink Printscreen

Najveći razlog za sumnju u očinstvo je činjenica da ga je Nemanjina majka prevarila sa njegovim tadašnjim prijateljem, koji je trebalo da krsti Nemanju.

Napustio sam svoju suprugu i kad sam računao dane, šta kako, zaključio sam da to nije moje dete – ispričao je Voja pred kamerama emisije “DNK”.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi Voja i Nemanja saznali istinu koja im je neophodna, rešili su da pozovu emisiju “DNK” i najpreciznijom analizom utvrde činjenice.

Da li je Voja zaista Nemanjin otac ili se njihova potraga za istinom nastavlja, saznaćete u emisiji “DNK” u sredu 22. januara od 23 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'