AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu ovog jutra prelistavaju Aleksandar Apostolovski novinar lista Politika i Dejan Vuk Stanković, politički analitičar.

Juče je počeo tradicionalni godišnji Svetski ekonomski forum na Dasvosu. predsednik Srbije ALeksandar vučić prisustvuje ovom forumu, a on je rekao da se već šest godina bori za bolje pozicioniranje Srbije u svetu i dolazak novih investitora u našu Srbiju. Koliki je značaj foruma na Davosu za našu zemlju i kako će se Srbija predtsvaiti na Forumu...o ovome razgovaraju Zoran Milivojević, diplomata, Saša Adamović, istoričar i Milovan Stanišić, ekonomist.

O razvijenosti elitne prostitucije u zemlji i regionu, ali i o njenoj povezanosti sa trgovinom ljudima, razgvaraće Maja Raković iz Biroa za trgovinu ljudima i Vladan Arsić publicista i novinar.

Video: Pink.rs/N. Todorović

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je Odeljenju za visokotehnološki kriminal da istraži sporne navode bivše poslanice Vesne Pešić objavljene na Tviteru, a nakon Vesne Pešić oglasio se i Slavko Tatić, otac predsednika Opštinskog odbora DS Vračar Bogdana Tatića, objavivši na Tviteru skandaloznu poruku...o svemu ovome, atmosferi koja vlada i izbornim uslovima, ovog jutra govoriće Dragan J. Vučićević glavn urednik lista Informer.

Najnovije detalje o brutalnom ubistvu pripadnika crnogorskog kriminalnog škaljarskog klana, koje je u nedelju uveče izvršeno u prepunom restoranu u atinskom kvartu Vari, ali i informacije ko su bili ubijeni Škaljarci i koliko je balkanska mafija trenutno jaka u regionu i svetu - sve ovo saznaćemo od Mladena Mijatovića, autora emisije Crna hronika i Zlatka Nikolića, kriminologa.

POD REFLEKTORIMA Novog jutra biće glumica Milica Milša

HIT JUTRA rezervisan je za novi singl Lene Kovačević koji nosi naziv "Požuri"

#Novo jutro

'