AKTUELNO

Sve je spremno za najveći spektakl na Balkanu!

Šest povezanih pokretnih bina, više od 800 m2 prostora na stejdževima na kojima će najveće zvezde regiona izvoditi specijalno osmišljene nastupe, najsavremeniji LED ekrani koji će se sklapati i rasklapati u vazduhu, 1200 rasvetnih tela i do sada najveći laser šou ikada izveden na ovim prostorima – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera i produkcija na predstojećem MAC-u, koji će biti održan 27. januara u "Štark" areni, a direktan prenos moći ćete da pratite od 19:30 časova na TV Pink!

Foto: Promo/Skymusic

Produkcija manifestacije Music Awards Ceremony biće još modernija i raskošnija nego prošle godine, najavljuju organizatori iz Skymusic-a, i obećavaju spektakl za gledaoce u Areni, kao i za sve one koji manifestaciju budu pratili na televizijama u šest zemalja učesnica: Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Severnoj Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji. 

Kompletna oprema Skymusic-a, koji je poznat po tehničkoj produkciji koncerata domaćih i svetskih zvezda, biće prikazana na događaju u punom sjaju.

Kaskadno postavljene bine sa pokretnim elementima, i same će se “kretati” po prostoru arene.

Foto: Promo/Skymusic

Specijalni scenski laseri najpoznatijeg svetskog proizvođača, Kvant, koji su do sada viđani samo na najprestižnijim svestkim manifestacijama poput filmskog festivala u Kanu i Evrovizije, biće korišćeni na MAC ceremoniji.  

Najavljeno je više od 1000m2 LED ekrana, preko 1200 inteligentnih rasvetnih tela, pirotehnika poslednje generacije, a sve to biće instalirano na neverovatnih 400 motornih dizalica. Poređenja radi, na standardne koncertne produkcije u areni instalira se oko 100 motornih dizalica, a MAC produkciji limit predstavlja samo nosivost krovne konstrukcije "Štark" arene.

Foto: Promo/Skymusic

Specijalno osmišljene i režirane nastupe na MAC-u izvešće Jelena Rozga, Senida, Buba i Jala, Nina Badrić, Kaliopi, Tonči Huljić, Lepa Brena, Nevena Božović, S.A.R.S., Balkanopolis, Magnifico, Who See, Sara Jo, Oliver Mandić, Aleksandra Radović, a u planu je i specijalni zajednički nastup 11 rep i pop muzičara sa glumcem Viktorom Savićem.

Nakon prve održane manifestacije, MAC 2020 se ovog puta proširila – ove godine u njoj učestvuje i Slovenija, pored Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije i Crne Gore. S obzirom na to da je u pitanju regionalna dodela nagrada, ceremoniju će prenositi najgledanije televizije u svim zemljama učesnicama. Pored toga što će gledaoci u Srbiji  MAC 2020 pratiti na najgledanijoj komercijalnoj televiziji TV Pink, ceremonija će se u Hrvatskoj emitovati na TV RTL, u Crnoj Gori na RTCG, u Severnoj Makedoniji na Kanalu 5, u Bosni i Hercegovini na RTRS i FTV, a u Sloveniji na TV3. Prenos uživo sa MAC carpeta počinje u 19:30, a live prenos manifestacije počinje u 21 čas.

Ulaznice se mogu nabaviti na tickets.rs a deo prihoda izdavaja se u humanitarne svrhe.

Autor: M.Đ.

#MAC

#Music Awards Ceremony

#RTV Pink

#Televizija Pink

'