AKTUELNO

Najnovija filmske naslove iz Holivuda pratite na kanalu Pink Premium.

Nakon što je u septembru TV Pink prešla na emitovanje u HD (High Definition) rezoluciji, od danas još jedan kanal od 60 iz Pinkovog paketa, prelazi na ovaj način emitovanja. Naime, na kanalu Pink Premium, koji spada među 10 najgledanijih kablovskih kanala i koji je najgledaniji filmski kanal, od sada će se program emitovati u najvišoj rezoluciji. HD rezolucija, odnosno “high definition”, u bukvalnom prevodu znači “visoka definicija” – to podrazumeva bolji kvalitet slike, oštriju sliku, jasnije boje i na kraju – bolju rezoluciju

Kanal Pink Premium postoji već šest godina u okviru Pink Cinema paketa i za taj period stekao je vernu publiku i okupio ljubitelje kvalitetnih filmova. Pink Premium kanal nudi najsvežija holivudska ostvarenja, bioskopske hitove, kao i premijere filmova – zahvaljujući čemu predstavlja najgledaniji filmski kanal na kom gledaoce očekuje kvalitetan program.

Kao i do sada, gledaoci Pink Premium kanala će moći da pogledaju filmske kanale najzančajnijih američkih studija, odnosno američkih mejdžor studija – “Warner Bros.”, “Universal”, “Sony”, “Fox”, “Paramount” i “MGM” – ali od sada u HD rezoluciji. Kao i do sada, za izbor filmova na kanalu Pink Premium biće zadužen urednik filmskog programa Dragan Jeličić.

“Gravitacija” (“Gravity”), “Na rubu vremena” (“Edge of Tomorrow”), “Nakon zemlje” (“After Earth”), “Prljava isporuka” (“The Drop”), “Na tajnom zadatku” (“21 Jump Street”), “Ja, Erl i devojka na samrti” (“Me and Earl and the Dying Girl”), “Sin Božiji” (“Son of God”), “River Runs Red” i “Maks” (“Max”) samo su neki od filmskih naslova koji će u narednom periodu emitovati na kanalu Pink Premium, i to po prvi put u HD rezoluciji.

Sasvim je sigurno da će ova novina oduševiti gledaoce, koji od danas u najnovijim i najboljim holivudskim ostvarenjima može da uživa u HD rezoluciji.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

'