AKTUELNO

Ne propustite novu uzbudljivu epizodu emisije "Brak na neviđeno".

Ovog četvrtka od 22 časa na TV Pink, gledaoci će u najpopularnijoj emisiji zaupoznavanje „Brak na neviđeno“ videti dvoje novih kandidata, samaca koji do sada nisu imali sreće u ljubavi. Tim psihologa procenio je na osnovu njihovih profila dapotencijalno mogu biti savršeni partneri, a da li je zaista tako, pokazaće se u emisiji.

Milica Kon pokušaće da ovog četvrtka spoji mladence iz Vojvodine – približnih godina isličnih interesovanja.

Ovonedeljna mlada je Marija Ferenci, koja ima 44 godine i dolazi iz Novog Sada. Iako je završila srednju hemijsku školu, prekvalifikovala se i sada radi kao muški i ženski frizer. Marija je imala jedan brak, iz kog ima sina od 13 godina. Upravo je on zaslužan za to što se Marija našla u emisiji „Brak na neviđeno“.

Za “Brak na neviđeno” nisam se prijavila lično ja, nego me je prijavio moj sin – otkrila je Marija u svom predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Za njenog idealnog partnera tim psihologa izabrao je Nikolina Ikonara, koji ima 42 godine i živi u mestu Uzdin. Mada do sada nije bio u braku, iz vanbračnih veza ima dvoje odrasle dece. Trenutno se bavi prodajom i servisom mobilnih telefona.

Ja sam čovek od 42 godine, hvala Bogu, izgledam kao momak od 25 – rekao je Nikolin.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako su oboje usamljeni i već su se ostvarili u ulozi roditelja, Marija i Nikolin rešili su da putem emisije „Brak na neviđeno“ pokušaju da pronađu srodnu dušu i ljubav za kojom tragaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je tim emisije „Brak na neviđeno“ bio u pravu i da li su Marija i Nikolin jedno za drugo, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovogboravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će dvoje Vojvođana konačno pronaći pravu ljubav, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 16. januara od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'