AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju i ostanite uz vašu televiziju Pink!

Još jedan uspešan vikend za televiziju Pink. Naša televizija tokom sva tri dana vikendaubedljivo je najgledanija komercijalna televizija, govore zvanični podaci agencije Nielsen.Pored dominantnijih rezultata ukupnog broja gledalaca medju komercijalnim emiterima,Pink je od Javnog servisa Srbije gledaniji u posebnim grupama gledalaca. Najvise rezultate nasa televizija postize medju pripdanicama zenske populacije, u urbanim sredinama, kao i medju gledaocima starosti od 18-49 godina, ali i onima sa teritorije prestonice.

Foto: Tv Pink

Vikend je u znaku informativnog programa nase kuce, koja potvrdjuje lidersku poziciju sa neverovatnim rezultatima. Najgledanija informativna emisija svihkomercijalnih emitera je „Nacionalni dnevnik“, dok se pored centralneinformativne emisije, Srbija budi uz „Novo jutro“ koje je ubedljivonajpopularnija jutarnja emisija medju gledaocima, na svim TV kanalima, ukljucujuci i Javni servis. Medju najgledanijim nasao se i „Nacionalni dnevnik u 13“,a pravi trijumf informativne redakcije sa približno neverovatnih 1.400.000 gledalaca, bio je u nedelju uvece,  kada je emitovana Pinkova najgledanija emisija u danu, politički talk show „Hit tvit“.

Najgledaniji domaći serijski progam svih komercijalnih emitera je Pinkov.

„Crveni mesec“ pratilo je 1.100.000 gledalaca, dok je subota rezevisana za seriju „Preživeti Beogad“. Serije inostrane produkcije: „Dženetine suze“, „Njena sudbina“, „Ljubav iz osvete“ i „Elif“ pratio je milionski auditorijum.

Zabavni formati naše televizije u samom su vrhu gledanosti. Publika tradicionlano subotu popodne provodi uz „Magazin IN“, reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“, dok je milionski auditorijum nedelju popodne rezervisao za „Premijera vikend specijal“.

Specijanu nedelju u Zadruzi, publika je pratila bez daha. Uz „Paklenu Zadrugoviziju“ bilo je 1.100.000 gledalaca, dok verna pinkova publika prati I „Nominacije“, ali I direktna uključenja iz našeg rijalitija, koja su samom vrhu gledanosti.

#Gledanost

'