AKTUELNO

Ovo svi s nestrpljenjem iščekuju!

Ovog ponedeljka počela je specijalna nedelja u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima ''Zadruga''! Veliki šef je zadao najhrabrijima novi izazov, a snage će odmeriti u subotu u 22 časa, za kada je zakazana ''PAKLENA ZADRUGOVIZIJA'', a gledaoci će imati priliku da uživaju u šou programu za pamćenje uz kanal televizije Pink.

Foto: Pink.rs

Kao što je već najavljeno, od 30 dobrovoljaca koji su se prijavili za ovaj izazov, samo najhrabriji i najspremniji, kako fizički, tako i psihički, će moći da se takmiče! U Zadrugu je juče došao i doktor, koji je zadrugarima izvadio krv, te će na osnovu rezultata biti provereno ko je najspremniji za ''PAKLENU ZADRUGOVIZIJU''! 

Foto: TV Pink Printscreen

Pripreme za ovu ''PAKLENU ZADRUGOVIZIJU'' vrše se u strogoj tajnosti, a kako je tema izazova "strava i užas", jasno vam je da zadrugarima neće biti nimalo lako i da ih očekuju prepreke koje do sada nisu viđene na malim ekranima!

Zato u subotu, 7. decembra od 22 časa budite uz kanal televizije Pink, jer vas očekuje spektakl neviđenih razmera koji će pomeriti sve granice!

Autor: Pink.rs

#Paklena Zadrugovizija

'