AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

Televizija Pink drugog dana ove nedelje, u totalu je ubedljivo najgledanija komercijalna televizija, gledanija od gotovo preostala tri komercijalna emitera zajedno, govore zvanični podaci agencije Nilsen. Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je gledaniji od Javnog servisa Srbije u grupama gledalaca urbanih sredina i starosti od 18-49 godina, kao i među ženskom populaciji, dok je u odnosu na ostale komercijalne emitere najveća prednost ostvarena u apsolutno svim kategorijama gledalaca.

Ubedljivo najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera je pinkova serija "Crveni mesec" sa auditorijumom od gotovo neverovatnih 1.400.000 gledalaca, dok su serije inostrane produkcije u samom vrhu gledanosti: "Ljubav iz osvete", "Dženetine suze" i "Njena sudbina". 

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera je pinkov "Nacionalni dnevnik" sa auditorijumom od gotovo 1.150.000 gledalaca, dok je format "Poslednja vest" pratilo 1.100.000 gledalaca. 

Foto: TV Pink Printscreen

Jutarnji program naše kuće "Novo jutro" ubedljivo je gledaniji od sličnih sadržaja ostalih komercijalnih emitera. Večernji termin rezervisan je za "Ami G show" koji je pratilo 24% auditorijuma. Na listi najgledanijih nasla su se i direktna ukljucenja u Zadrugu.

Foto: Pink.rs/N. Todorović

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Hvala na ukazanom poverenju i ostanite uz vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'