AKTUELNO

Budući da su veoma mladi, nemaju mnogo veza iza sebe. Ipak, razočarani u ljubav, rešili su da pomoć potraže u emisiji “Brak na neviđeno”, a voditeljka Milica Kon dace sve od sebe da ispuni njihove želje.

I ovog četvrtka je potraga za pravom ljubavi dvoje samaca dovela u emisiju “Brak,na neviđeno”, koja je za kratko vreme postala najpopularniji šou program za upoznavanje. Tim stručnjaka analizirao je naše učesnike, i u ovonedeljnoj emisiji spojio, prema njihovoj proceni, idealne partnere.

Buduća mlada je jedna od najatraktivnijih kandidatkinja u emisiji “Brak na neviđeno” do sada, dvadesetogodišnja Kristina Pajić iz Beograda. Kristina je počela da se bavi modelingom, radi i kao hostesa, a do sada se nije udavala.

Za početak bih volela da otvorim salon lepote, volim da se šminkam – ispričala je Kristina u svom predstavljanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Naši psiholozi dugo su tražili kanididata za Kristinu, a procenili su da bi njena savršena druga polovina mogao da bude dvadesetpetogodišnji Borivoje Miletić iz Vršca. Borivoje je taksista, a sa poslednjom devojkom je raskinuo zbog njene ljubomore.

Bavim se taksijem već petu godinu. Za “Brak na neviđeno” prijavila me je sestra – otkrio je Borivoje pred kamerama naše emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da su veoma mladi, nisu Kristina i Borivoje nemaju mnogo veza iza sebe. Ipak, razočarani u ljubav, rešili su da pomoć potraže u emisiji “Brak na neviđeno”, a voditeljka Milica Kon dace sve od sebe da ispuni njihove želje.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je naš tim bio u pravu i da li su Kristina i Borivoje idealni partneri, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Tokom njihovog boravka na medenom mesecu, ekipa emisije, na čelu sa Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista savršeni partneri.

Da li će se ljubav na prvi pogled roditi između ovo dvoje mladih ljudi, saznaćete u novoj epizodi emisije “Brak na neviđeno” u četvrtak 5. decembra od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'