AKTUELNO

Budite uz "Novo jutro" televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" ćete gledati:

- Štampu danas prelistavaju Vasilije Papović zamenik glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista "Alo" i Žarko Rakić v. d. glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista "Politika".

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom u Sočiju. Najavljeno je da će glavna tema sedamnaestog susreta dvojice državnika biti bilateralni odnosi. Koliko je važan ovaj sastanak Vučića i Putina, ali i koliko je značaj trenutak u kome do susreta dolazi, o tome u "Temi jutra" govoriće Zoran Milivojević diplomata i Saša Adamović istoričar.

- Više od 120 srpskih univerzitetskih profesora, naučnika i književnika uputilo je pismo Švedskoj kraljevskoj akademiji i Nobelovom komitetu reagujući na napade na dobitnika Nobelove nagrade za književnost Petera Handkea, u kojima se ovaj austrijski pisac uvlači u priču o genocidu da bi se demonizovali Srbi. Ko je sve među potpisnicima ovog pisma, i šta o ovome kaže Ljubiša Ristić koji je reditelj i Handkeovog prvog pozorišnog komada "Psovanje publike" čućete tokom našeg Jutarnjeg programa.

Foto: Pink.rs/I. Petrović

- Slučaj čedomorstva kod Apatina: dvadesetpetogodišnja S.N. bacila je novorođeno dete u septičku jamu. Kako se sud i tužilaštvo ponašaju u ovakvim slučajevima koja spadaju u takozvana privilegovana ubistva, ali i kako prepoznati da žena pati od postporođajne depresije i da li se u nekim slučajevima ovakvi stravični slučajevi čedomorstva mogu sprečiti ali i kako prepoznati da žena pati od postporođajne depresije?

Video: Pink.rs

- Ovog jutra gošća će biti i bivša ljubavnica Halida Muslimovića, koja ga optužuje za fizičko nasilje. Čućete njenu ispovest i njenu verziju priče, koja tek treba da dobije sudski epilog.

- "Pod reflektorima" ovog jutra je glumac Bojan Žirović

- "Hit jutra" rezervisan je za Emila Đurovića, koji je nedavno snimio novu pesmu u duetu sa koleginicom Radom Manojlović.

#Novo jutro

#Televizija Pink

'