AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju i ostanite uz vašu televiziju Pink.

Prema istraživanju agencije Nilsen, televizija Pink je ubedjivo najgledaniji komercijalni emiter, gledanija od drugoplasiranog i trećeplasiranog emitera zajedno. 

Pored uspešnih rezultatu u ukupnom broju gledalaca, naša televizija gledanija je i u posebnim grupama gledalaca a u odnosu na ostale komercijalne emitere naša televizija uspešnija je u gupi gledalaca iz prestonice , starosti od 18-49 godina, kao i među urbanom, kao i muškom i ženskom publikom.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji serijski progam svih komercijalnih emitera je sada već tradicionalno Pinkova serija „Crveni mesec“ koju je u udarnom prime time terminu pratilo približno 1.200.000 gledalaca, pribliznije 25 odsto auditorijuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Promo

Serije inostrane produkcije su takođe u samom vrhu gledanosti: „Elif“, „Dženetine suze“ i „Njena sudbina“.  Centralna informativna emisija „Nacionalni denvnik“ ubedljivo je najgledanija infomativna emisija svih komecijalnih emitera, dok je na listi i "Novo Jutro" kao najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera. Večernji termin rezervisan je za humani šou „Kuća od srca“.

#TV Pink

'