AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Televizija Pink u petak, subotu i nedelju ubedljivo je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji, dok je za dane vikenda Pink gledaniji od drugoplasiranog i trećeplasiranog komercijalnog emitera zajedno.

Uspešnije rezultate Pink je ostvario u posebnim grupama gledalaca, pa je tako među komercijalnim emiterima Pink ubedljivo najgledaniji u grupi gledalaca starosti od 18-49 godina, muškom i ženskom populacijom, ali i među gledaocima iz prestonice i urbanih sredina. U grupi gledalaca ženske populacije, Pink je gledaniji i od Javnog Servisa Srbije.

Ubedljvo najgledaniji serijski program je Pinkov. Seriju „Crveni mesec“ svakog radnog dana prati milionski auditorijum, dok je prvog dana vikenda uz Pinkovu seriju bilo 22% auditorijuma ili približno 1.100.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Subota je rezervisana za seriju „Preživeti Beograd“ koja je ubedljivo najgledanija u grupi gledalaca starosti od 18-49 godina. Visoku poziciju na zvaničnoj top listi beleže serije inostrane produkcije: „Ljubav iz osvete“, „Njena Sudbina“ i „ Dženetine suze“.

Foto: TV Pink Printscreen

Pinkovom informativnom programu se veruje, pa je tako 1.100.000 gledalaca uz našu centralnu informativnu emisiju „Nacionalni dnevnik“ koja je ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: TV Pink Printscreen

Za dane vikenda pratili ste i „Nacionalni dnevnik u 13h“, dok je „Novo jutro“ najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Prvi dan vikenda rezervisan je za „Magazin IN“, dok večernji nedeljni termin za politički talk show „Hit Tvit“ koji je pratilo 1.250.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Verna pinkova publika tokom vikenda pratila je i formate: „Žikina šarenica“ i „Premijera vikend specijal“, dok se Zadruga neprestano prati.

Za dane vikenda u samom vrhu gledanosti su : „Zadruga-Nominacije“, „Zadruga-Pitanja novinara“, kao i direktna uključenja u naš rijaliti.

Foto: Pink.rs

Hvala na poverenju i ostanite i dalje uz vašu televiziju Pink! 

#Gledanost

#Televizija Pink

'