AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje vaše omiljene emisije o poznatima.

Vaša omiljena emisija o poznatima, “Premijera – Vikend specijal” na programu TV Pink je i ove nedelje od 14 časova, kada će vas Tijana Prica i Ognjen Nestorović voditi kroz najzanimljivije, aktuelne priče i događaje sa estrade, koji su obeležili nedelju za nama.

Premijerno putovanje sa zvezdama se nastavlja – nakon prošlonedeljne priče o životu folk zvezde Ane Bekute, Nemanja Vujičić se ovog puta uputio u Sarajevo! Po prvi put na jednom mestu, moći ćete da saznate sve detalje iz života najveće regionalne pevačke zvezde – Zdravka Čolića. Kada je Zdravko najavio veliki beogradski koncert u “Štark” areni za 29. novembar, bilo je očekivano da interesovanje publike bude veliko. Nakon raspordatog koncerta za ovaj datum, Zdravko je najavio još jedan, 30. novembra, koji takođe rasprodat u rekordnom roku. Kako bi zadovoljio publiku širom regiona, legendarni pevač zakazao je i treći concert za 13. decembar, a zbog nezapamćenog interesovanja, otkriveno je da će Zdravko i četvrti put zapevati pred beogradskom publikom, i to 14. decembra. U susret ovim koncertima, ekipa emisije “Premijera – Vikend special” vodi vas na mesto gde je najveća muška regionalna Zvezda napravila svoje prve korake i započela bogati muzičku karijeru, a o čuvenom Čoli govore njegova porodica i prijatelji!

Foto: Promo, Aleksandar Kerekes Keky

Međutim, tu se putovanje u “Premijera – Vikend specijalu” ne zaustavlja! Kao što je najavljeno, turneja regionalne zvezde Severine Kojić, “The Magic Tour”, počinje 16. novembra u Splitu, a ekipa najgledanije emisije o poznatima biće na licu mesta. U nedelju ćete videti kako izgleda spektakl koji je Severinin tim najavio, a pravo iz Splita prve utiske posle početka turneje sa nama sumira upravo popularna pevačica.

Foto: Pink.rs

U rubrici “VIP vožnja”, na koju je publika odlično reagovala, ove nedelje beogradskim ulicama voze mama i sin – Isidora Bjelica i Lav Pajkić! Kakav je vozač Isidora i o čemu će sa Lavom razgovarati tokom ove vožnje, saznaćete već u nedelju.

Foto: TV Pink Printscreen

Popodnevnu kafu sa Tijanom i Ognjenom u studiju ove nedelje pije trenutno najpopularnija pevačica Maja Berović. Osim što će govoriti o svom privatnom životu i planovima u karijeri, očekuje vas i televizijska premijera njene dve nove pesme “Uloga” i “Zmaj”. Zbog čega je otkazala američku turneju i zašto neće biti na venčanju Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, Maja otkriva u “Premijera – Vikend specijalu”.

Foto: Pink.rs

Veliki jubilej “OK benda” frontmen Goran Gluhaković proslavlja upravo u studiju “Premijera – Vikend specijala”. U susret beogradskom koncertu 28. decembra u centru “Sava”, Goran će sumirati dugogodišnju karijeru.

Očekuje vas još mnogo uzbudljivih priča o vašim omiljenim zvezdama, zato ne propustite “Premijera – Vikend specijal” u nedelju 17. novembra uživo u 14 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Goran Gluhaković

#Isidora Bjelica

#Lav Pajkić

#Maja Berović

#OK bend

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Severina Kojić

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Zdravko Čolić

#emisija

#voditelj

#voditeljka

'