AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavaju Dušan Stojaković, urednik ekonomske rubrike u Večernjim,novostima i Ivan Tasovc, direktor Beogradske filharmonije.

- Koje su najvažnije poruke poslate sa trodnevne posete predsednika Vučića Francuskoj? Kakvu podršku Srbija ima od Francuske nakon što je Makron na nenajavljenom sastanku sa Tačijem i Vučićem rekao da stvari nisu tako ružičaste kakvim želi da ih predstavi Priština i da za Prištinu nisu povoljne?

- Kako fukncionišu strane obaveštajne službe u regionu i koliko je teško ući im u trag? Da li je u aferi u fabrici Prvi Partizan u kojoj je otkrivena krađa poverljive dokumentacije o proizvodnji municije  reč o klasičnoj vojnoj špijunaži?

- Ministar policije Nebojša Stefanović  sinoć je detaljno govorio o napadima i lažnim aferama koje plasira deo opozicije, a koje se tiču trgovine oružjem u koju su navodno,umešani on i njegov otac, ali i o optužbama da Srbija sarađuje sa teroristima. Tim povodom gosti Novog jutra biće Saša Milovanović, direktor Srpskog telegrafa i dr Darko Trifunović, sa Falukteta bezbednosti.

 - Kakva je razlika između braka i vanbračne zajednice, tema je o kojoj će govoriti advokat Nemana Todorović i neuropsihijatar prof. dr Jovan Marić.

- Pod reflektorima je Ivan Mihailović koji će govoriti o predstavi "Legenda o,hrabrosti", koja će 17. novembra biti izvedena u Teatru na brdu.

- Ugostićemo i Pinkovu zvezdicu Dariju Vračević koja će nam predstaviti pesmu Podigni glas sa kojom će se 24. novembra u Poljskoj takmičiti za dečiju pesmu Evrovizije.

- A Hit jutra rezrevisan je za Branku Sovrlić i njenu novu pesmu "Ti si  ,mene prestao da voliš".

#Novo jutro

#najava

'