AKTUELNO

Ne propustite najuzbudljiviju epizodu "Crvenog meseca" do sada!

U 28. epizodi najzahtevnijeg Pinkovog projekta “Crveni mesec” večeras od 21 čas naši junaci naći će se pred raskršćem i mnoge bitne odluke moraće da budu donesene. Nakon što je majci Veri priznala šta je uradila, Teodora ima razgovor i sa ocem, Hristina zajedno sa Sofijom i Simonidom Kovalov kuje plan za osvetu, a Nikola je i dalje na meti Apisove istrage.

Nakon što je izgubila devičanstvo, Teodora je odlučila da sve prizna majci, kako bi joj pomogla da venčanje bude otkazano. Njih dve se vraćaju kući i zatiču besnog Jovana.

E pa to venčanje ću ja sad smesta da otkažem! Jel jasno? – vikao je Jovan na Teodoru i Veru, a šta je razlog ovakve odluke, saznaćete u večerašnjoj epizodi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada su ostale same, tri slobodoumne žene – Sofija, Hristina i Simonida – počinju da kuju plan za osvetu, ali kome?

Mogle bismo nas dve da se uortačimo. Imam i ja štošta da mu naplatim – rekla je Hristina Simonidi, ali ih je Sofija prekinula:
Samo dame, pazite. Jer, osveta je jelo koje se uvek služi hladno.

Foto: TV Pink Printscreen

Oto je poprilično iznenađen kada u kancelariji zatiča Pavla, koji je upravo došao sa razgovora sa šefom Evidencbiroa, gospodinom Doplerom.

Znam da ste imalo razgovor sa šefom Evidencbiroa, a sa njima se nikad ne zna – da li ćete se nakon razgovora sa njim vratiti poslu ili ćete nestati bez traga – rekao je Oto Pavlu, koji je ostao zbunjen.

Foto: TV Pink Printscreen

Kralj Petar I i prestolonaslednik Aleksandar I razgovaraju o austrijskim dokumentima u čiji su posed došli.

Zašto nisu svog saveznika obavestili da poseduju austrijski plan napada na Srbiju? – pitao je kralj Petar prestolonaslednika.

Foto: TV Pink Printscreen

Apis i dalje vodi istragu o austrijskom špijunu u srpskim redovima, i nimalo ne odstupa od sumnje u Nikolu. Zbog toga mu se suprotstavio i Voja Tankosić, ali ga Nikola moli da se ne meša.

Vojo molim te nemoj ništa da preduzimaš, molim te brate moj – govorio je Nikola.
Ama ne mogu, brat si mi – rekao je Tankosić.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš zato što sam ti brat te molim – preklinjao ga je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Istraga u kojoj je Nikola glavni osumnjičeni brine i Jovana i Veru, s obzirom da je trebalo da bude njihov zet.

Tu se gleda ko želi da istera svoje interese i ko ima moć te iste interese da istera – pokušao je da objasni Jovan, ali Vera i dalje nije mogla da veruje.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam, ali ko bi želeo da pošten i nevin mladić strada? – pitala je svog supruga.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Nikola i dalje biti prvi Apisov osumnjičeni, zbog čega je Jovan rešio da otkaže venčanje i šta je Evidencbiro saznao iz Pavlovog ispitivanja, saznaćete u 28. epizodi “Crvenog meseca” večeras u 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Crveni mesec

#Ivana Dudić

#Miloš Đurović

#RTV Pink

#Roman Majetić

#Televizija Pink

#serija

#serija Crveni mesec

#Željko Mitrović

'