AKTUELNO

Uzbudljiva priča očekuje vas i ove srede u emisiji "DNK".

Nova životna priča i nerešeni porodični odnosi ove srede od 22:45 časova vode ekipu emisije „DNK“ i voditeljku Nataliju Simović u Mladenovac.

Pomoć je zatražila tridesetogodišnja Valentina koja želi da sazna da li je njen tata,Prvoslav biološki otac Zoričine bebe.

Naime, Valentina tvrdi da je Zorica osim sa njenim ocem, bila i sa njenim stricem,,bratancem i još mnogima, zbog čega sumnja da je dete Prvoslavovo.

Foto: TV Pink Printscreen

Zanimljivo je da Valentinin otac Prvoslav, zvani Miša, ima 70 godina, dok Zorica ima samo 22 godine. Ona tvrdi da je otac njenog Prvoslav, da ga voli i da ga nikad nije,prevarila sa drugima.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Prvoslav je Nataliji ispričao da nije razmišljao o Zorici kao mogućoj,partnerki, već da je ona njega jurila, inicirala intimne odnose i želela da sa njim dobije dete.

Foto: TV Pink Printscreen

S obzirom na to da se odlično slaže sa Zoricom, Prvoslav je spreman da ostavi ženu sa kojom je 32 godine u braku i da nastavi život sa dvadesetdvogodišnjom devojkom.

Hoćete Vi sada da ostavite ženu i da budete sa njom? – pitala je Natalija, šokirana razlikom u godinama.
To je sve moguće – odgovorio je Prvoslav.

Foto: TV Pink Printscreen

Uprkos očevim stavovima i Zoričinim tvrdnjama da je on otac njenog deteta Valentina,želi da proveri njenu priču najpreciznijom DNK metodom, zbog čega je i potražila Natalijinu pomoć.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Valentina u pravu ili ne i da li će Prvoslav nakon rezultata započeti život sa 48 godina mlađom Zoricom, saznaćete u novoj epizodi emisije „DNK“ u sredu 13. novembra od 22:45 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'