AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "DNK".

Nova životna priča i nerešeni porodični odnosi odvešće ove srede od 22:45 časova ekipu emisije “DNK” i voditeljku Nataliju Simović u Temerin.

Pomoć je ovog puta zatražila Eržika, koja želi da svom suprugu Stefanu i njegovoj majci dokaže da je on biološki otac njenog četrnaestogodišnjeg deteta.

Foto: TV Pink Printscreen

Eržiku i Stefana spojile su novine – vezu su započeli preko oglasa za upoznavanje. Njih dvoje živeli su sa Stefanovom majkom, koja im je od samog početka pravila probleme, a to nije prestalo ni kada je Eržika ostala u drugom stanju.

Nedugo posle porođaja, njih dvoje odlučili su da je najbolje da se rastanu, a Stefanova majka je Eržiku i bebu izbacila iz kuće.

Stefan ćerku nije video punih 13 godina, a sve zbog toga što je njegova majka tvrdila da to nije njegovo dete.

Foto: TV Pink Printscreen

Na Eržikin nagovor, ponovo su otpočeli vezu, a sada imaju veliku želju da svoju ljubav opravdaju pred Stefanovom majkom.

I pored svih uveravanja, Eržika nije sto odsto sigurna u Stefana i njegovu odluku da se suprotstavi majci, koja nju ne prihvata za snaju, a njihovo dete za unuku.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo zbog toga, Eržika želi da javno, Stefanovoj majci i svima koji su sumnjali, dokaže da je on otac njenog deteta, kako bi mogli da nastave život u miru.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Eržika dokazati da je dete Stefanovo, i da li će nakon saznanja istine konačno moći da nastave svoju vezu bez svekrvinog mešanja, saznaćete u novoj epizodi emisije “DNK” u sredu 6. novembra od 22:45 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'