AKTUELNO

Nakon letnjeg karavana, kad je Žika Nikolić obišao Srbiju i region, 'Žikina šarenica' vraća se u Beograd i ovog vikenda se od 10 do 13 časova ponovo emituje iz dobro poznatog studija, a pored Žike, vaš domaćin biće i Marija Egelja.

Milan Raonić ove subote donosi izveštaj sa 57. Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu – šta se to najviše čitalo, kupovalo i čiji štandovi su bili najposećeniji.

Žika i Marija će ugostiti Milenu Zisk, koja će govoriti o nagradama za “Damu godine” i “Džentlmena godine”, koje su dodeljene u Vrnjačkoj Banji. Ova laskava priznanaja otišla su u ruke Mariji Živanović I Aleksandru Jovčiću, predsedniku opštine Palilula, koji će takođe biti gosti u “Žikinoj šarenici”.

Foto: Jelena Simonović

Za odličnu u muziku će ove subote biti zadužena Goca Tržan, koja će predstaviti spot za svoju novu pesmu “Žena za jednu noć”, u kom glavnu ulogu ima upravo njen suprug Raša Novaković. Goca će ućivo u emisiji otpevati i svoja dva velika hita, “Magnet za samoću” i “Strašilo”.

Pored Goce, Žika i Marija će ugostiti hrvatskog muzičara, tekstopisca i muzičkog producenta Tončija Huljića, koji će uživo zasvirati na klaviru.

#žikina šarenica

'