AKTUELNO

Nova uspešna nedelja je pred nama. Hvala vam na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

TV Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, dok za Javnim servisom zaostaje za zanemarljivih 0.26%. Pored zavidnih rezultata kada govorimo o broju gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca.

Foto: TV Pink

Uz Pink u danu iza nas u najvećem broju bile su pripadnice lepšeg pola i gledaoci urbanih sredina. Na zvaničnoj top listi među deset najgledanijih formata u danu, pet je Pinkovih.

Ubedljivo najgledaniji program svih komecijalnih emitera je serija „Crveni mesec“ koja na početku druge nedelje emitovanja beleži fantastične rezultate. Gotovo 1.200.000 gledalca u udarnom prime-time terminu pratilo je nove zaplete u ovom istorijsko-ljubavnom igranom spektaklu.

Foto: TV Pink Printscreen

Visokorangirani su i ostali formati inostranog igranog programa: ''Dženetine suze“, ''Njena Sudbnina“ i ''Ljubav iz osvete“.

Foto: RTV Pink/Promo

Među deset najgledanijih emisija u danu je i centralna informativna emisija ''Nacionalni dnevnik“ , koji je sa 20% udela u gledanosti ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

Tradicionalno ''Novo jutro“ je najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera, dok je 22% auditorijuma ili ti milionski auditorijum pratio ovonedljni izbor potrčaka u Zadruzi.

Foto: Pink.rs

Ujedno ova emisija se našla među šest najgledanijih formata u danu, a na zvaničnoj top listi sa 25% udela u gledanosti visokorangirana je i emisija ''Pretres nedelje sa Milanom“.

#Gledanost

'