AKTUELNO

Karavan emisije "Žikina šarenica" i ovog vikenda nastavlja svoju put i upoznavanje gledalaca sa najrazličitijim krajevima naše lepe Srbije.

Prva stanica "Žikinog karavana" je Novopazarska Banja, dok će se emisija u nedelju 28. jula emitovati iz Prolom Banje.

Na samom početku subotnje emisije, Žika Nikolić i Marija Egelja ugostiće direktora Turističke organizacije Novog Pazara, koji će predtaviti sve prirodne lepote i znamenitosti ovog grada koje turisti treba da posete, a gost će biti Nihat Biševac, gradonačelnik Novog Pazara.

Gledaoci će moći da vide sjajnu reportažu Milana Raonića o ovom kraju Srbije, a videćete i kako je protekao susret sa popularnom pevačicom Eminom Jahović, koja je rođena u Novom Pazaru.

Igre iz ovog dela naše zemlje predstaviće vam brojna kulturno-umetnička društva - "Sjenica" i "Sveti Sava" između ostalih.

Za dobro raspoloženje će ove subote biti zaduženi popularni pevači: Novica Negovanović sa orkestrom, Elma Sinanović, kao i Mujo Zejnelović i hor "Stambol".

Foto: Pink.rs/Promo

"Žikina šarenica" u nedelju iz Prolom Banje

Odmah po završetku subotnje emisije, karavan nastavlja put do Prolom Banje, odakle će se emisija emitovati uživo u nedelju. Žika Nikolić će ugostiti predsednika Opštine Kuršumlija Rodoljuba Vidića, kao i Jasminu Savić, direktorku Turističke organizacije Kuršumlija, koji će gledaoce uputiti u turističke potencijale kuršumlijskog kraja.

Pored toga, upoznaćete se sa crkvama ovog kraja, koje ako već niste, treba posetiti: crkve Nemanjića, crkve Prolom Banje, kao i crkve Lukova.

Igre iz ovog kurpumlijskog kraja predstaviće devojke iz kulturno-umetničkog društva "Đurđele", kao i KUD "Bata Lačković".

Muzički gosti će se i u nedelju pobrinuti da odličnu atmosferu - za vas će iz Prolom Banje pevati Renato Henc, Jovana Tipšin i Čeda Marković kome će se u nekom trenutku pridružiti i trubači.

Budite uz emisiju "Žikina šarenica" koja se ovog vikenda emituje iz Novopazarske banje u subotu 27. jula i Prolom Banje u nedelju 28. jula od 10 časova samo na TV Pink!

#najava

#žikina šarenica

'