AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju i ostanite uz Pink.

I treći dan ove nedelje, Pink je najgledaniji emiter u Srbiji uključujući i Javni servis Srbije.

U ukupnom broju gledalaca naša televizija gledanija je od drugoplasiranog Javnog servisa Srbije i trećeplasirane komercijalne televizije zajedno.

Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je i u gotovo svim posebnim grupama gledalaca.

Najviše pažnje i ubedljiva prednost vidljiva je u grupi gledalaca urbane publike, kao i kategoriji ženske publike gde je naša televizija ostvarila čak gotovo dvostruko bolji rezultat u odnosu na drugoplasiranog emitera u ovoj kategoriji.

U danu iza nas Pink je bio izbor publike starosti od 18-49 godina, ali i urbane publike. Pored svega, među top 12 najgledanijjhih emisija u danu čak osam je Pinkovih.

Serijski program je tradicionalno u samom vrhu gledanosti. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i “Ljubav iz osvete” visoko su rangirane na zvanicnim top listama. Veruje se našem informativnom programu, pa je tako Pinkov ''Nacionalni dnevnik'' najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: Promo.

Foto: TvPink Printscreen

Slede ga i ostali formati nase informativne redakcije: „Popodnevni dnevnik“ ali i “Novo jutro” koje je najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

Gotovo 1.200.000 gledalaca provelo je uz emisiju “Zadruga-Izbacivanje”, koja se nalazi među top tri najgledanije emisije u danu. 21 odsto auditorijuma ispratilo je i poslednja pitanja gledalaca za ovu sezonu koja su emitovana u popodnevnom terminu.

Foto: Promo.

#Gledanost

#Televizija Pink

'