AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju!

I ovog ponedeljka televizija Pink zvanično je najgledanija komercijalna televizija, govore zvanični podaci agencije Nilsen Audience Mensurment. Pink je pored ubedljive prednosti u odnosu na ostale komercijalne emitere ostvario prednost i u posebnim grupama gledalaca, gde se značajno ističe grupa gledalaca ženske i urbane populacije, ali i u kategoriji gledalaca starosti od 18-49 godina.

Nove zaplete u našem serijskom program verna pinkova publika ne propušta, pa su na zvaničnoj top listi pinkove serije “Istanbulska nevesta”, “Elif” I “Zabranjena ljubav” visokopozicionirane.

Foto: Promo.

Informativni program naše televizije i u danu iza nas je najgledaniji, pa je tako “Nacionalni dnevnik” sa 22 odsto udela u gledanosti ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok je “Novo Jutro” najgledaniji jutarnji program svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

Približno 1.100.000 gledalaca pratilo je emisiju “Zadruga - Izbor potrčka” koja se ujedno našla među osam najgledanijih emisija u danu. Na zvaničnoj top listi visokopozicionirana su direktna uključenja u Zadrugu i emisija “Pretres nedelje sa Milanom”.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala na poverenju i ostanite uz Vašu televiziju Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'